Woensdag 20 juni -  EXIT#6 

 

Exit 6 the homecoming ekeren

We vertrekken al met een mooie grote groep, maar er zijn nog een aantal plaatsen vrij om mee te gaan! Curator Jan Van Woensel leidt ons rond in 252 cc - cultuurcentrum Ekeren - gevestigd in het kasteel Hof de Bist en in het gelijknamige park. The Homecoming is een groepstentoonstelling waarin verscheidene kunstdisciplines aan bod komen. Neem een kijkje op https://www.252cc.be/homecoming-hofleverancier voor meer info. Bijdrage : 2 euro, te betalen/ in te schrijven op het secretariaat. We vertrekken aan de academie om 18.00u. De rondleiding start om 19u. Thuiskomst is voorzien rond 22u. 

Zaterdag 23 juni : Proclamatie 12.30u

Proclamatie 23-06-2018

Al onze afstuderende leerlingen, ook de kinderen van het 6e leerjaar ontvangen plechtig hun getuigschrift! Na het officiële gedeelte, dat start om 12.30u praten we graag na bij een hapje en een drankje. Ook voor de voetbalfans, die dankzij live beelden niets hoeven te missen van het Belgische WK- avontuur. De lessen van de middelbare en lagere graad gaan die dag gewoon (of toch iets feestelijker!) door. Iedereen is welkom om dit mooie moment bij te wonen! 

Zaterdag 23 juni - tentoonstelling

De dag van de Proclamatie is tevens ook de aftrap voor de tentoonstelling van de werken van de laureaten en de rest van de ateliers. De tentoonstelling is die dag te bezoeken en verder tot 30 juni en gedurende de hele maand september tijdens de openingsuren van de Academie .

Openingsuren Academie 

dinsdag + donderdag + zaterdag van 9u tot 12.30u

woensdag van 14u tot 20u

tentoonstelling 23-06-2018

En nog even dit

We hopen jullie warm te maken voor de zomerworkshop van onze docente Els Ceulemans : Schilderkunst - thema dieren van 3 tot 6 juli. Meer info via het secretariaat. Vanaf eind augustus starten we de affichecampagne (= win je inschrijvingsgeld terug) weer op! Hou onze facebook pagina en de website in de gaten!

Een warme oproep ook aan de mensen die hun boeken van onze bibliotheek nog niet terug brachten. Binnenbrengen van deze parels kan nog tot zaterdag 30-06.

Tijdens de zomervakantie organiseert de Vrije Tijdsdienst van de gemeente Crea & Omnisport kampen in de Academie. Wij zijn graag gastheer om de kinderen op een creatieve manier en op een uitzonderlijk mooie plek hun vakantie te laten doorbrengen! Meer info vindt u op de website van de gemeente Kontich. 

Omni crea 2018

Privacy

Vanaf 25 mei is de nieuwe Europese privacywetgeving (GDPR) in werking getreden en willen we jou informeren dat je in onze database opgenomen bent. We gebruiken jouw gegevens enkel en alleen voor communicatie over onze werking: activiteiten, uitstappen, tentoonstellingen, workshops, lesrooster, kalenders, enz. Uiteraard blijven we je graag informeren. Wens je liever geen mails meer van ons te ontvangen? In elke mailing die je van ons ontvangt, heb je de mogelijkheid om jezelf uit te schrijven van onze nieuwsbrief. Deze knop vind je onderaan. Meer info vind je hier.

Inschrijvingen

Inschrijven kan tot 25 september! Let wel, zeker de kinderateliers geraken snel volzet. Inschrijven is doorlopend mogelijk tijdens de vakantie via het inschrijvingsluik op de website. Vanaf dinsdag 28 augustus is het secretariaat opnieuw open(telefonisch en per mail kan u ons bereiken vanaf  21 augustus).

Openingsuren van het secretariaat tijdens de vakantie.

dinsdag + donderdag + zaterdag van 9u tot 12.30u

woensdag van 14u tot 20u

Let op! De veranderingen omwille van het nieuwe decreet Deeltijds Kunstonderwijs brengt ook met zich mee dat er onmogelijk na 25 september nog inschrijvingen kunnen aanvaard, terugbetaald of veranderd worden. Schrijf je tijdig in! 

Schooljaar  2018-2019

Wij starten onze eerste lessen op zaterdag 1 september!