Donderdag 26 april 19u - finissage Entrée #7 Phara Coenen

Phara Coenen2

We herinneren jullie graag aan de finissage van Entrée #7 komende donderdagavond 26 april om 19u. Iedereen is van harte uitgenodigd! Neem gerust familie en vrienden mee. Tot dan!

 

Nieuw aanbod- Inschrijvingen!

NIEUW!!! Vanaf 1 september verbreden we ons aanbod voor volwassenen! Het nieuwe decreet voor het deeltijds kunstonderwijs biedt veel kansen waardoor ook eerder afgestudeerde leerlingen weer mogelijkheden vinden om een extra parcours te kunnen volgen. Onze huidige ateliers Schilderkunst, Tekenkunst, Grafiek en Projectatelier blijven uiteraard een vaste waarde! We blijven inzetten op een sterke atelierwerking op maat van elke leerling!

Nieuwe leerlingen kunnen inschrijven vanaf 22 mei online of rechtstreeks op het secretariaat tijdens de normale openingsuren. Je vindt meer info binnenkort in onze nieuwe infobrochure of op de website www.academiekontich.be, vanaf 15 mei.  Ook op de Open Academiedag op 26 mei voorzien we meer info omtrent het nieuwe aanbod. 

Dinsdag 15 t/m zaterdag 19 mei - Vrije atelierdagen

vrije atelierdagenVanaf 1 september breidt ons aanbod uit maar je kan nu al je (on)gekende talenten ontwikkelen en de Academie verder ontdekken! Tijdens de normale lesmomenten krijg je de kans om te proeven van het bruisende Academiegebeuren: gratis een les volgen, of (enkel mogelijk in de volwassenen- ateliers) gewoon op bezoek komen en kennismaken met de leerkrachten en het atelier. Iedereen vanaf 6 jaar is welkom, zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Start je van nul of heb je toch al wat ervaring opgedaan? Ons enthousiast leerkrachtenteam begeleidt je stap voor stap. Zelf geïnteresseerd of wil je vrienden of familie inspireren? Aansluiten kan op leeftijd en volgens voorkeur atelier. Breng ons op de hoogte van je komst via een mailtje naar het secretariaat met vermelding van je naam, leeftijd en het door jou gekozen ateliermoment: check ons aanbod en exacte uren op onze website.

Zaterdag 26 mei 12u-17u: OPEN ACADEMIEDAG

PoetsenNaar jaarlijkse traditie bouwen we die dag een artistiek feestje! Iedereen is uitgenodigd en van harte welkom!
Kom die dag op bezoek om het werk van vrienden en familie te bewonderen. We tonen je die dag een selectie van de werken van onze leerlingen: kinderen, jongeren en volwassenen uit alle graden, jaren en opties. Maak ook kennis met de docenten en krijg meer info over ons vernieuwd aanbod of neem deel aan een rondleiding doorheen het gebouw.
We voorzien alvast een relaxte sfeer, een ontwapenende tentoonstelling, workshops en een bar met gekoelde dranken. We steken onderweg ook onze BBQ aan, neem wat vlees/ vis mee, wij zorgen voor de rest. We maken er een prachtige dag van!