Het Academieteam wenst je een genereus en gelukkig 2018!

We zetten het nieuwe jaar meteen goed in met volgende activiteiten:

16 januari tot 26 april - Entree #7: Phara Coenen

Phara Coenen2

Docente Phara Coenen toont werk geïnspireerd op de desolate en vreemde setting van lege, witte schuilhuisjes die ze tegenkwam tijdens een warme zomerwandeling. De indruk bleef hangen en vertaalde ze vervolgens naar het schildersdoek. Phara’s leerlingen uit de ateliers Schilderkunst en Tekenkunst gingen gedreven aan de slag met dezelfde sfeer. Het resultaat kan je komen bewonderen tijdens de openingsuren van de Academie. Iedereen welkom op de Finissage donderdag 26 april om 19u!

Dinsdag 23 januari - Exit >5 Gerhard Richter

richter 1

Je kan nog steeds inschrijven voor ons bezoek aan het SMAK en de expo Gerhard Richter ‘Over schilderen’! Meer info en inschrijvingen vind je hier.

 

Workshops aquarel door Phara Coenen

In een workshop van telkens 2 momenten van 4u  (je kan kiezen tussen voormiddag-, namiddag- of avondmomenten) deelt collega Phara Coenen haar expertise in aquarel schilderen. Iedereen is welkom, geen basiskennis vereist. Meer info en inschrijvingen vind je op het secretariaat of via mail: secretariaat.academie@kontich.be. Workshopsessies:

  • Dinsdagen 6/2 en 20/2 telkens van 13.30u tot 17u 
  • Woensdagen 14/3 en 21/3 telkens van 18.30u tot 22u 
  • Vrijdagen 9/2 en 23/2 telkens van 9.30u tot 13u

Zaterdag 3 februari - Dag van de Academies!

AfficheDagvdAcademies

Een dag die in heel Vlaanderen de Academies en hun werking 'in the picture' zet! Wij toveren onze academie deze dag om tot een pittig kunstenparcours dat al onze leerlingen kunnen doorlopen! Familie, vrienden en sympathisanten nodigen we uit om de sfeer op te snuiven, de werken van de leerlingen te ontdekken en te genieten van een hapje en een drankje. Wees welkom! Heel de dag vanaf 9u-17u30.

Foto-albums

Vanaf nu kan je op de website onder de noemer 'albums' verschillende fotoreportages bekijken van voorbije activiteiten. Neem hier een kijkje!