Open Academiedag - Alles in Wonderland

Academie Kontich

Naar jaarlijkse traditie bouwen we die dag een artistiek feestje! Iedereen is uitgenodigd en van harte welkom om tussen 12u-17u het werk van vrienden en familie te bewonderen. We tonen de werken van onze leerlingen uit ateliers. Maak ook kennis met de docenten en krijg meer info over ons vernieuwd aanbod

Ontdek 'Alles in Wonderland', en duik zelf mee in een zotte wereld vol reflecties, projecties, licht- en schaduwspelen. Pimp je eigen gezeefdrukte T-shirt of Academie-tas (tussen 13u en 15u), verschrik eens een vogelverschrikker (doorlopend) of geniet van taart en gebak in de WonderlandBAR!

In een eerdere aankondiging in het Kontichs infoblad was er sprake van een kunstveiling op deze Open Academiedag. Dit werd foutief aangegeven en willen we via deze weg corrigeren. GEEN KUNSTVEILING dus! 

De lessen van de jongerenateliers in de voormiddag gaan door. In de namiddag is het géén les maar kom samen met je familie en vrienden de sfeer opsnuiven! We voorzien alvast een relaxte sfeer, een ontwapenende tentoonstelling,en hopelijk veel zon om dit jaar zomers te kunnen eindigen.