Dag van de Academies!

Academie Kontich

Neem eens even TIJD voor Kunst!

Op deze dag die alle Academies in Vlaanderen 'in the picture' zet, nodigen we alle gezinnen en sympathisanten uit om de sfeer te komen opsnuiven, de werken van de leerlingen te ontdekken en te genieten van een hapje en een drankje.

Kom samen met je (klein)dochter of (klein)zoon, nicht of neefje ook een les volgen! Speciaal voor deze gelegenheid voorzien we een speciale les waarbij heel de familie, jong en oud kan aansluiten. Breng ons op de hoogte van je komst via secretariaat.academie@kontich.be of het invulformulier dat vanaf 29/1 aan de inkomdeur hangt!

De leerlingen van de jongerenateliers op zaterdagvoormiddag starten zoals steeds om 9u. Familie en vrienden zijn welkom vanaf 10.30u! De les eindigt zoals steeds om 12.30u.

De leerlingen van de kinderateliers op zaterdagnamiddag starten hun les op hun normale lesuur. Familie en vrienden kunnen meteen aanschuiven en samen een les volgen!

Tussendoor kan je ook genieten van een filmische uiteenzetting over TIJD die door docent Kunst en Cultuur, Brent Lahousse werd samengesteld. Op dinsdagavond 19/2 geeft Brent alvast een toelichting bij deze filmvertoning om 18.30u. Dit lesmoment wordt in het kader van de Dag van de Academies opengesteld voor alle leerlingen en sympathisanten.