PROJECTATELIER

Ben jij iemand die graag onderzoekt, experimenteert en leert uit opgedane ervaringen? 

Centraal in dit atelier staat het vertalen van jouw idee of concept in Beeldend werk. Dat wil zeggen dat dit atelier (in tegenstelling tot de andere ateliers) het meest gericht is op de input van de leerling zelf.

-

De eerste jaren krijg je opdrachten aangereikt die je in alle vrijheid en onder begeleiding uitwerkt. Daarna wordt de opleiding thematisch waarbij het creatieve denkproces en het experiment meer plaats innemen.

-

Je kan in dit atelier vanaf het begin werken met diverse technieken, zoals tekenkunst, schilderkunst, ruimtelijk werk, installatie, digitale media enz. als mogelijkheden om je beeldend werk te maken. We stimuleren je om op geheel eigen wijze een werk aan te pakken en op termijn als zelfstandig kunstenaar jouw weg te vinden in het verwezenlijken van eigen artistiek werk en de presentatie hiervan.

-

Bij voorkeur heeft u al een (basis)-achtergrond in Beeldend werk. Dit atelier wordt dan ook voorafgegaan door een inleidend gesprek met de docenten om in te schatten of je het Projectatelier kan aanvatten of eventueel een voorafgaand jaar initiatie een logisch parcours zou zijn. Laat je hierdoor niet afschrikken. We gaan graag het gesprek aan met jou! 

Na uw inschrijving nemen we contact op om een besprekingsmoment te bepalen. 

 

• docent: Loreta Visic 
De lessen gaan door op
  • woensdag 18.30u - 22u
Projectatelier
Projectatelier
Projectatelier
Projectatelier
Projectatelier
Projectatelier